Sidor

måndag 4 mars 2013

Mer turkost

Efter en födelsedagsfirning och en liten födelsedagsfirning i förskott i Småland i går, är jag nu tillbaka i Solna. Efter ett besök på IKEA i dag har jag tre nya ljuslyktor i sovloftstrappan. Jag ska ha tjejträff på fredag, så jag måste ju piffa lite. Kuddarna är gamla fynd från Indiska.
IMG_5051 IMG_5052
En kruka vita pärlhyacinter fick också följa med för att liva upp i lägenheten. När den har blommat över åker lökarna ner till Villa Linnea och ner i jorden där.
Vit pärlhyacint är min favoritblomma i mars. De blå är också fina, men de vita är finast.
IMG_5054 IMG_5060 IMG_5053
Mitt egentliga ärende till IKEA var att köpa en lampfot till den andra lampskärmen som jag hittade på loppis. Givetvis blev det fel! Trots att jag skrivit upp namnet på lampfoten, JANUARI, så att det skulle bli exakt samma, var den nya kortare och med en liten sockel för glödlampan (eller vad det heter nu för tiden?). Nu blev det så att den nya lampfoten passade mycket bättre till lampskärmen, så det är bara att ge sig i väg tillbaka till IKEA och köpa ytterligare en liten JANUARI-lampa. Håhåjaja!! Har man inte jobb så skaffar man sig.
Den högre/större lampfoten får följa med ner till Villa Linnea. Där har jag en lampskärm (från IKEA) som jag tror kommer att passa jättebra.

el2012kärlek

1 kommentar:

Anmaja/Lussekatt sa...

Ditt lilla krypin ser så himmelens mysigt ut! Bara ett sovloft är ju trevligt tycker jag. Härligt att ha ett eget ställe när du kommer till storstaden då och då.
Även om man har jobb så kan man skaffa sig mer. :-)
Kram - Anna